Honden UNIEF LEUVEN

 

Opvoeding voor uw hond, in een rustige, groene omgeving aan de rand van Leuven.

  Gun uw viervoeter een goede scholing en pluk er mee de vruchten van.

Jouw hond leert op een ontspannende wijze sociaal en gehoorzaam te zijn.

Beste “student(in)”,


De “Profs” van de Honden Unief Leuven heten u en uw trouwe viervoeter van harte welkom.


In onze club wordt les gegeven volgens het gehoorzaamheids-programma van de Koninklijke Kynologische Unie St Hubertus, zonder twijfel de beste keuze wanneer U een hond wil waar je

“ overal mee kan komen”, ongeacht grootte, ras of afstamming.


Immers, vorming van goed opgevoede honden, die luisteren naar hun baas en zich sociaal gedragen tegenover medemens en hond, is onze voornaamste doelstelling.


Dat dit het beste kan in een toffe clubsfeer met ervaren instructeurs hebt U alvast begrepen, maar zonder dat je thuis hoeft te “blokken”  zal toch een minimum aan “huiswerk” noodzakelijk zijn, wil je snel succes boeken.


Verwacht geen wonderen op één week tijd. Een hond opvoeden is hem ‘begrijpen’ en je inleven in de ‘gedachtengang’ van je hond en dit is een werk van enkele maanden. Maar wat de “superhonden” uit de D-klas kunnen, kan jouw hond op tijd en stond ook, als je maar consequent blijft in de opvoeding, met veel doorzettingsvermogen en veel geduld.


Onbezoldigd staan wij steeds klaar om je met raad en daad bij te staan.


Onze  grootste beloningen vinden we in het creëren van alweer een nieuwe, onverwostbare baas-hond relatie, en dat vinden we onbetaalbaar.


Het bestuur en de instructeurs

Honden Unief Leuven: VZW ondernemingsnummer 0452951002         

LENTEKRIEBELS 26april 2015


Op deze zondag is onze hondenschool te gast in Wijgmaal aan de sportzaal Ymeria! (Pastoor Bellonstraat 29 3018 Wijgmaal)

De ganse dag zijn er lessen en andere activiteiten zoals rommelmarkt (er zijn nog standplaatsen te bekomen voor 1€) en bloemenmarkt en kan je een rondrit met paarden doen, springkastelen….. en ja…. onze eigenste club is daar natuurlijk ook!

Over de hele dag worden er lessen gegeven. Dit is een prachtervaring voor zowel baasjes als honden.

Trainen op een ander terrein, andere geluiden,…. Het is een mooie gelegenheid. Na de lessen kan een natje en een droogje genuttigd worden en wat bijpraten…


De lesrooster voor die dag is als volgt:


10u: A-klas en Recreanten

11u: pups

13u: B-klas en P1

14u: Juniors en C-klas

15u: Debutanten


Schrijf dit allemaal in je agenda, het zou leuk zijn jullie allen te mogen ontvangen en er een leuke ervaring van te maken.

Helpende handen zijn ook steeds welkom. We moeten onze stand opbouwen, bemannen en afbreken of wil je een handje toesteken aan de tap of pannenkoeken of hotdog stand?

Richt je dan tot Petra of Peter. Heb je nog vragen, aarzel niet en spreek ons aan. Iedereen is van harte welkom!

Je kan die dag ook een leuke mini-fotoreportage laten maken van jou en je hond of een uitgebreidere versie is ook mogelijk.

Dierenfotograaf Szilvia Karnis komt speciaal een mobiele studio opzetten vlak naast onze HUL stand.