Infosessies


Met de huidige Corona/covid19 maatregelen kunnen we de infosessies weer laten doorgaan, maar we vragen wel tijdig in te schrijven via e-mail.


De Honden Unief Leuven organiseert maandelijks een infosessie voor eigenaars die pas een hond hebben, maar ook voor hen die ernstig overwegen om een hond toe te voegen aan hun gezin. Deze infosessie kan je steeds helpen om een goede 'match' te vinden en zorgt voor een goed voorbereide start van de lessen. Onze infosessies gaan telkens door op de derde zondag van de maand om 10u en dienen niet alleen om een theoretisch kader aan te bieden, maar ook om vele praktische vragen te beantwoorden. Iedereen is welkom en reserveren hoeft niet, maar uitzonderlijk zorg je best voor opvang voor je hond.

Elk kandidaat-lid kan steeds deelnemen aan een gratis proefles in de klas waar je hond voor in aanmerking komt. Daarna kan je beslissen of je effectief wil deelnemen aan de lessen. Het gemotiveerde en gebrevetteerde instructeursteam zorgen voor een gepaste begeleiding. Welkom!

Heb je toch nog vragen?

Neem contact op met een instructeur na de les of stuur ons een mail.