Kantine


In de kantine kan je na de les bijpraten met je klasgenoten of supporters bij een warme drank, frisdrank of iets sterkers. Als je zo hard getraind hebt dat je er een kleine honger van gekregen hebt, dan kan je een snack nemen of op zondag in de wintermaanden verse soep. Je kan cash betalen of met een drankkaart. Je hond mag je zeker vergezellen in de kantine, uiteraard aan de leiband en steeds onder toezicht.


Als jij dorst gekregen hebt, is de kans groot dat je hond ook dorst heeft. Voor de honden is er rechts aan de zijkant van de kantine een kraan voorzien met fris water. Gebruik wel een eigen bakje want sommige ziektes verspreiden zich via bv. drinkbakjes van besmette honden. We appreciëren het ook als je de honden buiten laat drinken zodat de kantine niet omgetoverd wordt tot een modderpoel.


In de kantine kan je dus terecht voor een drankje en een hapje, maar dat is nog niet alles. Je kan er ook materiaal kopen of bestellen om in de les te gebruiken. Zo zijn er leibanden verkrijgbaar van het type half-check en sliplijn in verschillende kleuren. Voor advies over het type en de afstelling kan je steeds bij één van de instructeurs terecht.

Er zijn ook fleeces en jassen met grote zakken om je apport en snoep weg te steken. T-shirts en petten zitten ook in het assortiment. Alle kledij heeft de typische kleuren van de school en is voorzien van het logo van de HUL. Op die manier kan je een praktische outfit samenstellen voor de trainingen (niet verplicht natuurlijk) en ben je herkenbaar op eventuele wedstrijden.


Soms worden er lezingen gepland van professionals in de hondensport of hondengedrag. Cursussen tot instructeur werden ook al georganiseerd.

Heb je nog vragen of een tof idee?

Neem contact op met het bestuur of stuur ons een mail.